2015-06-16 11:01:21• hírek • Kocsis Zoltán

Nyílt levél a prostituáltak ellen

„Amikor leszáll az est, kezdődnek az üvöltések, bömböl a zene az autókból, néha verekedések is vannak" - írja le a Sugárút és a Hunyadi (Corvinilor) kereszteződésének mindennapjait egy ott lakó. Az illető elkeseredettségében a polgármesteri hivatalhoz is fordult már, ám a sajtónak elküldött nyílt levele szerint az önkormányzattól semmiféle választ nem kapott. Ezt követően fordult a médiához.

A levélíró liberálisan elnéző hangnemben vázolja fel, hogy az említett utcasarkon prostituáltak álldogálnak napközben és kínálják fel szolgálataikat. „Ezzel még nem is lenne semmilyen probléma", írja a román nyelvű levélben, „de amikor leszáll az est, kezdődnek az üvöltések, bömböl a zene az autókból, néha verekedések is vannak. Elfogadhatatlan, hogy a város régi központjában nyáron ne lehessen kinyitni az ablakokat éjszaka", írja.

„A rendőrség és a csendőrség tehetetlen. Este 23.00-24.00 óráig jönnek, bírságolnak, de a lányok öt perc múlva ismét ott állnak és minden kezdődik elölről", folytatja a panaszos.

A lakó végső elkeseredésében felveti annak lehetőségét, hogy vagy történik valamiféle változás, vagy a csendre és rendre vágyó lakók kénytelenek lesznek elköltözni a környékről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: